Mr. drs. H.J. Ruysendaal studeerde Rechten aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Na enige tijd op de Rechtbank te Rotterdam werkzaam geweest te zijn, is hij van 2000 tot 2006 verbonden geweest aan een vooraanstaand advocatenkantoor in de Hoekse Waard. Daar heeft de rechtsgeleerde zich toegelegd op de algemene praktijk. Vanaf 2006 heeft mr. Ruysendaal zijn eigen advocatenpraktijk, gevestigd in een historisch pand in het centrum van Rotterdam.

Grote toewijding

Daadkrachtig en met een Rotterdamse no-nonsense aanpak werkt mr. Ruysendaal aan iedere zaak, groot of klein. De grootste uitdaging is steeds weer om samen met de betrokkenen naar de juiste oplossing te zoeken. Belangrijk vindt hij dat cliënten goed geïnformeerd worden over de rechtsmogelijkheden en een reëel beeld krijgen van de te verwachten resultaten.

Mr. Ruysendaal beweegt zich actief in diverse kenniscentra om het kennisniveau continu hoog en actueel te houden.

Multicultureel

Mr Ruysendaal is naast advocaat tevens Arabist en beëdigd vertaler Arabisch. Hij is goed ingevoerd in de Arabische taal en cultuur. In een multiculturele stad als Rotterdam is dat een welkome aanvulling.